Storgatan 17

233 31 Svedala​​

Tel: 040405290

E-mail: srt.ab@telia.com

Fakturering i Svedala och Malmö

Om du säljer till en privatperson eller en mindre tjänst räcker det oftast med ett kvitto. När du däremot säljer en vara eller tjänst till ett annat företag ska det skickas en faktura.

När du fakturerar

Det första du ska göra är att komma överens med kunden om priset gäller med eller utan moms. Om du är osäker bör du ta reda på vilken momssatsen är. Den ligger oftast på 25 %, men det finns undantag. Räkna därefter ut momsen.

Sedan skapar du en faktura som du skickar ut till kunden samt en kopia till ditt företag. Om varan eller tjänsten du säljer är värd mindre än 4 000 kronor räcker det med att skicka ett kvitto till kunden.

Eftersom det är en hel del att tänka på när det ska faktureras kan det vara bra att anlita någon som gör det åt dig. Du riskerar då inte att missa något viktigt som fakturan bör innehålla. Det brukar dessutom vara skönt att kunna ägna sig åt annat viktigt som har med företaget att göra.

Fakturering i god tid

Vi ser till att skicka ut en faktura i rätt tid och även kontinuerligt för att få betalt. Vi vet nämligen hur en faktura ska se ut och vad man skall tänka på när man fakturerar. Låt oss sköta din fakturering i Malmö och Svedala så får du tid över till att koncentrera dig på andra viktiga frågor, som personal, mål och försäljning.

Fakturering enligt reglerna

En faktura är ett skriftligt krav på betalning från ett företag till ett annat företag eller privatperson. Det finns så klart krav och regler för vad en fakturering skall innehålla, som till exempel fakturadatum, fakturanummer, enhetspris inklusive moms med mera.    

​Vi vet hur lång faktureringstid man skall ha och om man kan ta ut en faktureringsavgift. Inom faktureringsuppdrag till kunder i Svedala och Malmö erbjuds personlig och förstklassig service och lång erfarenhet.

Kontakta oss​ och boka en konsultation!

Så kan vi berätta om våra helhetslösningar samt
​hur vi kan förenkla din ekonomiska vardag, med
​t.ex fakturering.

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Kontakt

Storgatan 17

233 31 Svedala​

Tel: 040-405290

E-mail: srt.ab@telia.com

Medlem i

Svedala handel​

​Sponsor till

Kreditvärdighet