Storgatan 17

233 31 Svedala​​

Tel: 040405290

E-mail: srt.ab@telia.com

Deklaration åt ert företag

Varje år behöver du skicka in din deklaration, vare sig ditt företag befinner sig i Malmö eller Svedala så hjälper vi dig. Många upplever deklarationen som ett stressigt moment eftersom de saknar kunskap om hur det går till och vad som är viktigt.

Spara dina kvitton!

När du anlitar oss på Svedala redovisningstjänst får du till både hjälp med att redovisa företagets transaktioner samt att deklarera moms och övriga åtaganden. För att vi ska kunna redovisa och utföra din deklaration på bästa sätt så bör du spara alla dina kvitton och viktiga papper.

Vi sköter deklaration på rätt sätt

Det är möjligt att utföra hela deklarationen själv men med vår deklarationstjänst sparar du tid, samtidigt som du kan vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

Deklaration för egenföretagande

​Har du tankar på att starta ett företag så kan du rädda dig själv från framtida stress genom att tänka på din deklaration och bokföring redan från början. Vi kan hjälpa dig med allt du behöver veta, samt ta hand om din redovisning på ett enkelt och säkert sätt. Svedala Redovisningstjänst AB är ett mindre företag vilket innebär att vi kan erbjuda dig en personlig kundservice som du inte hittar hos större kedjor.

Vad är en deklaration?

En deklaration är de uppgifter som ett företag skickar till Skatteverket en gång om året för att de ska kunna se hur mycket den slutgiltiga skatten blir för det året. Enskilda firmor deklareras på bilagor till din egen inkomstdeklaration, medan ett aktiebolag är en juridisk person som deklarerar för sig. Om ditt företag behöver hjälp med deklarationen och ni befinner er i Svedala eller Malmö finns vi på Svedala Redovisningstjänst AB till tjänst.

Vad är det som deklareras?

En deklaration är en avläsning av företagets ekonomi vid ett visst tillfälle. I teorin är det ganska enkelt eftersom det handlar om företagets inkomster, utgifter, tillgångar samt skulder. Resultatrapporten innehåller det som behövs gällande inkomster och utgifter medan balansrapporten är en sammanfattning av befintliga tillgångar och skulder.

Sätt att påverka deklarationen

Det är möjligt att göra val i både deklarationen och bokföringen som påverkar dina inkomster och skatter. Det kan göras genom olika avskrivningsmetoder eller värderingsmodeller för hur inventarier och lager värderas samt skrivs av. Om företaget har gått med stor vinst kan det också vara bra att tidigarelägga investeringar för att sänka skatten. Det finns även flera andra metoder som du kan få hjälp med när du vänder dig till Svedala Redovisningstjänst AB.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din deklaration!

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Kontakt

Storgatan 17

233 31 Svedala​

Tel: 040-405290

E-mail: srt.ab@telia.com

Medlem i

Svedala handel​

​Sponsor till

Kreditvärdighet