Storgatan 17

233 31 Svedala​​

Tel: 040405290

E-mail: srt.ab@telia.com

Bokslut med kunder i Malmö och Svedala

​Få bokslutshjälp vare sig din verksamhet befinner sig i Malmö eller Svedala, vi finns här när du behöver hjälp med din bokföring året runt. Bokslut är en sammanställning av räkenskapsårets bokföring och ligger till grund för hur mycket ditt företag skall beskattas. 

Vilken företagsform har du?

Det är företagsformen, aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller enskild näringsidkare som bestämmer hur ett företag skall avsluta den löpande bokföringen. 

Underlätta bokslutet

Om du regelbundet under året tar fram periodiseringar, eller periodrapporter, slipper du otrevliga överraskningar eftersom du redan vet ungefär vad resultatet kommer att vara. Andra förberedelser som behöver göras är att inventera varulagret samt fakturera kunder och betala skulder.

Om du behöver hjälp med att göra bokslut i Malmö eller Svedala är du varmt välkommen att vända dig till oss på Svedala Redovisningstjänst AB. Vi vet även vikten av att i god tid vara förberedd för ditt bokslut. Att utföra bokslut med vår verksamhet för kunder i Malmö och Svedala innebär att bokslutet inte för med sig några otrevliga överraskningar för dig. Låt oss sköta siffrorna och ekonomin för det är just det vi är bäst på.

Bokslut är vårt kompetensområde

​Att upprätta ett bokslut innebär en sammanställning av verksamhetsårets affärstransaktioner i två olika dokument, resultaträkning och balansräkning. När det gäller bokföring utförs ditt företags bokslut korrekt och enligt gällande lagar och föreskrifter. När det kommer till bokslut får du alltid som kund personlig och professionell hjälp.

Vi brinner för en bra ekonomi och gör vårt allra bästa för att hjälpa dig att nå, utveckla och förbättra dina ekonomiska mål. 


​VAD INNEBÄR BOKSLUTET?

Alla företag är skyldiga att avsluta varje räkenskapsår med ett bokslut som kan vara i form av en årsredovisning eller ett årsbokslut. Hur det ska se ut är noga reglerat i Årsredovisningslagen. Årsredovisningen, som är den mer omfattande, är en offentlig handling som ska skickas till Bolagsverket. 

Företagsformen samt företagets storlek är det som avgör hur den löpande bokföringen ska avslutas. En enskild näringsidkare behöver till exempel bara göra ett förenklat årsbokslut. I årsbokslutet kan du se hur företagets situation ser ut samt hur det har gått under året.​ 

Oavsett om det är ett årsbokslut eller en årsredovisning som ska göras innebär det att verksamhetsårets affärstransaktioner sammanställs i resultaträkning och balansräkning. Först är det viktigt att balansräkningen i den löpande bokföringen stämmer. Om det är något som behöver justeras måste det göras först eftersom det kommer att påverka företagets resultat.

​​

Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra redovisningstjänster som bokslut!

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Kontakt

Storgatan 17

233 31 Svedala​

Tel: 040-405290

E-mail: srt.ab@telia.com

Medlem i

Svedala handel​

​Sponsor till

Kreditvärdighet